Zařazeno v kategoriích: EKONOMICKÁ LITERATURA

Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu

Dana Teson

Dostupnost
rozebráno
Vydavatel
Počet stran
400
Místo vydání
Praha
Rok vydání
2011
Formát
A5
ISBN
978-80-7357-655-4
EAN
9788073576554
Kniha poskytuje čtenářům přehled funkcí plánování, organizování, ovlivňování a kontroly, spojených s řízením v podnicích služeb, zvláště pak podniků v oboru hotelnictví, gastronomie a turismu. Je prezentována z pohledu uživatele, což znamená, že je aplikovatelná pro konkrétní úkoly, povinnosti a okruhy zodpovědnosti, vykonávané jak liniovými, tak i vrcholovými manažery. Kniha může být využita při školicích programech v jakémkoli druhu poskytování služeb, je ale zejména zaměřena na obor hotelnictví, gastronomie a turismu. Informace, které kniha obsahuje, se vztahují ke všem aktivitám vykonávaným manažery v praxi.
Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu

Ostatní s tímto titulem kupují:

  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu