Zařazeno v kategoriích: OSTATNÍ

Grilování - voňavé maso, ryby, zelenina

Brand Christoph

Dostupnost
rozebráno
Vydavatel
Počet stran
176
Místo vydání
Praha
Rok vydání
2017
Formát
22x26 cm
ISBN
978-80-271-0517-5
EAN
9788027105175
Grilování se stalo nedílnou součástí našeho volného času - doma, na chalupě, u babičky i na dovolené, s přáteli či rodinou - těšíme se na něj vždy. Vyzkoušejte recepty německého odborníka na grilování a gurmána Christopha Branda a jeho přátel na přípravu různých druhů masa, zeleniny a dokonce i sladkostí. Na začátku knihy vás seznámíme s vybavením, správnými metodami a teplotami grilování, doporučíme také druhy masa a ryb. Následuje rozsáhlá nabídka receptů - od klasických grilovaných žebírek, steaků, lahodného mletého masa, drůbeže a křidélek, ryb, rybích špízů a dokonce i mořských plodů. Na grilovaných jídlech si mohou pochutnat i vegetariáni - burger z červené řepy, recepty z dýně, celeru i kukuřice, rajčat i hot dog s karotkou či sladké brambory. Aby bylo menu kompletní, můžete na grilu připravit i sladkou tečku - ananas, mandlový crumble. V závěru knihy jsou recepty na vhodné saláty a lahodné omáčky.
Grilování - voňavé maso, ryby, zelenina

Ostatní s tímto titulem kupují:

  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu