Zařazeno v kategoriích: OSTATNÍ

Molekulární gastronomie

Koukolíček Petr

Dostupnost
rozebráno
Vydavatel
Počet stran
232
Místo vydání
Praha
Rok vydání
2015
Formát
21x21 cm
ISBN
978-80-247-5635-6
EAN
9788024756356
První česká kniha o molekulární gastronomii je tu! Molekulární gastronomie se stává v poslední době fenoménem a my vám přinášíme unikátní publikaci, která vám pomůže nahlédnout nejen pod pokličku této tajuplné alchymie! Mediálně známý propagátor molekulární gastronomie v Čechách a na Slovensku Petr Koukolíček vás provede historií, vysvětlí podstatu „molekulárního vaření“ a naučí vás připravit nevšední pochutiny, kterými šokujete své přátele. Dozvíte se, jak se vaří třeba v Alcronu a co je to molekulární mixologie. Tento solitérní a designový kus nesmí chybět ve vaší knihovně
Molekulární gastronomie

Ostatní s tímto titulem kupují:

Fakt

Fakt

  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu