Zařazeno v kategoriích: OSTATNÍ

Uzení - Jak naložit a přpravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky

Schmid Jeremy

Vydavatel
Grada
ISBN
978-80-271-0652-3
Počet stran
160
Místo vydání
Praha
Rok vydání
2018
Formát
22x27 cm
Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně připravit, ochutit a vyudit různé druhy masa a dalších potravin, aby byl výsledek co nejlepší. Každou kapitolu doplňují recepty, ve kterých zazáří potraviny, které jsme si sami vyudili. Udit můžete nejen maso, ale také sýry, ořechy, vejce a samozřejmě i zeleninu a ovoce a sůl.
Uzení - Jak naložit a přpravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky

349 Kč


Ostatní s tímto titulem kupují:

Vlčice

Vlčice

  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu