Chemie potravin

Jaroslav Odstrčil

Dostupnost
skladem
Vydavatel
Národní centrum ošetřovatelství a nelékařských zdravotnických oborů
ISBN
80-7013-435-6
EAN
80-7013-435-6
Počet stran
166
Místo vydání
Brno
Rok vydání
2006
Formát
A4
Skriptum pojednávající o chemii potravin je určeno především posluchačům nově koncipovaného studijního oboru nutriční asistent a diplomovaný nutriční terapeut. Danou problematiku představují autoři systematicky - od údajů o výskytu součásti potravy, přes základní poznatky o chemickém složení potravin až k vysvětlení technologie zpracování a uvedení probíhajících změn. Učebnice je doplněna řadou tabulek a obrázků, zařazeny jsou i základní informace a doporučení WHO pro tuto oblast. Pro opakování základních pojmů je zařazena kapitola Repetitorium organické chemie a biochemie.
Chemie potravin

650 Kč


Ostatní s tímto titulem kupují:

  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu