Chemie potravin
Jaroslav Odstrčil
Dostupnost
skladem
Vydavatel
Národní centrum ošetřovatelství a nelékařských zdravotnických oborů
ISBN
80-7013-435-6
EAN
80-7013-435-6
Počet stran
166
Místo vydání
Brno
Rok vydání
2006
Formát
A4
Skriptum pojednávající o chemii potravin je určeno především posluchačům nově koncipovaného studijního oboru nutriční asistent a diplomovaný nutriční terapeut. Danou problematiku představují autoři systematicky - od údajů o výskytu součásti potravy, přes základní poznatky o chemickém složení potravin až k vysvětlení technologie zpracování a uvedení probíhajících změn. Učebnice je doplněna řadou tabulek a obrázků, zařazeny jsou i základní informace a doporučení WHO pro tuto oblast. Pro opakování základních pojmů je zařazena kapitola Repetitorium organické chemie a biochemie.
Ostatní s tímto titulem kupují:
Kadlec Karel, Kminek Miloš, Kadlec Pavel a kolektiv
890 Kč
Němec Ivan, Trcala Miroslav, Rek Václav
1.085 Kč
Sklenka Lubomír, Heraltový Lenka
270 Kč
Horák Josef; Lihart Igor; Klusoň Petr
250 Kč
Crease Robert P., Scharff Goldhaber Alfred
350 Kč
Groda Bořivoj, Vítěz Tomáš
165 Kč
Fišera Miroslav a kolektiv
440 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.