Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů

Dostálová Jana

Dostupnost
skladem
Vydavatel
Forsapi
ISBN
978-80-903820-8-4
EAN
9788090382084
Počet stran
54
Rok vydání
2008
Publikace vás naučí jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů). Dozvíte se, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzorické vlastnosti jídla. V knížce je popsána předběžná úprava potravin, jednotlivé postupy při tepelné úpravě (vaření, dušení, pečení, opékání, grilování, smažení, pražení a mikrovlnný ohřev), použití nízkých teplot (chlazení a mražení) a změny, ke kterým při nich dochází. Pozornost je věnována i dohotovování pokrmů, zahušťování, úpravě na talíři, volbě správné teploty atd. Průvodce očkováním. Máme se bát chřipky?
Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů

143 Kč


Ostatní s tímto titulem kupují:

  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu