Sous vide pro každého – 60 osvědčených receptů na jídla pro každý den
Fetterman Lisa Q.
Dostupnost
skladem
Vydavatel
Anag
ISBN
9788075542922
EAN
9788075542823
Počet stran
200
Rok vydání
2020
Lisa Fetterman je ředitelka společnosti a současně maminka dvou malých dětí. Ve své druhé knize, Sous vide pro každého, nabízí elegantní odpověď na otázku, jak uprostřed náročného pracovního týdne dopřát rodině kvalitní, a pokud možno teplou večeři.
Seznamte se s technologií sous vide vaření
Představuje téměř kouzelnou technologii sous vide vaření, kterou ovšem lze velmi jednoduše využít i mimo prostředí luxusních restaurací. Pomocí ponorného sous vide cirkulátoru, určeného pro použití v domácích podmínkách, si můžete bez námahy a jen s minimem času předpřipravit domácí „polotovary“, z nichž pak v průběhu týdne v pár minutách vykouzlíte lahodné jídlo.
Skvělý pomocník při přípravě jekéhokoliv jídla
V jednotlivých tematicky zaměřených kapitolách je vždy nejdříve popsán tzv. master recept, neboli základní postup pro sous vide úpravu konkrétní suroviny, na který navazuje několik spin-off receptů, jenž tyto „domácí polotovary“ využívají jako základ pro finální pokrm. Pomocí metody sous vide si tak můžete bez námahy a rizika neúspěchu připravit například Opilé nudle, Marockou quinoovou misku s grilovanou mrkví a harissou, Čokoládovo-malinový parfait nebo Zmrzlinové sendviče. Tato kniha vám bude skvělým pomocníkem při přípravě jakéhokoliv jídla!
Ostatní s tímto titulem kupují:
Vaněk Roman, Vaňková Jana
299 Kč
Bellersen Quirini Cosima
299 Kč
Winterová Kateřina
499 Kč
Milatová Růžena, Wohl Petr
199 Kč
Gugetzerová Gabriele
169 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.