Zařazeno v kategoriích: OSTATNÍ, Kuchařky

Domácí jogurt, tvaroh a sýr

Bellersen Quirini Cosima

Dostupnost
skladem
Vydavatel
Vašut
ISBN
978-80-7541-265-2
EAN
9788075412652
Počet stran
144
Rok vydání
2021
Vyrobit sýr dokáže každý! Udělat si domácí mléčné výrobky? Není nic snadnějšího! Autorka této knížky má také jenom „docela normální“ kuchyň. S těmi nejjednoduššími pomůckami vyrábí jogurty, podmáslí, čerstvé či plísňové sýry, kořeněné tvrdé sýry a spoustu dalších věcí. V této knize vysvětluje různé metody zpracování mléka a představuje množství vyzkoušených receptů na vynikající přírodní produkty – bez zvýrazňovačů chuti, konzervačních látek a umělých aromat. Připravte si s její knihou své vlastní domácí mléčné výrobky – přírodní a lahodné.
Domácí jogurt, tvaroh a sýr

299 Kč


  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu