Zařazeno v kategoriích: OSTATNÍ, BELETRIE, KUCHAŘKY

Udírny a uzení

Binder Egon

Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
112
Rok vydání
2005
Formát
130×190
ISBN
80-247-1261-X
EAN
9788024712611
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.V knize najdete: způsoby uzení, druhy udíren, uzení masa a masných výrobků, uzení ryb.
Udírny a uzení

179 Kč


Ostatní s tímto titulem kupují:

  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu