Zařazeno v kategoriích: OSTATNÍ, BELETRIE, KUCHAŘKY

Uzení, nakládání a konzervování masa

Gahm Bernhard

Dostupnost
rozebráno
Vydavatel
Počet stran
128
Rok vydání
2012
Formát
170×235
ISBN
978-80-247-4266-3
EAN
9788024742663
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.
Uzení, nakládání a konzervování masa

Ostatní s tímto titulem kupují:

Zdravé cukroví

Zdravé cukroví

  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu