Zařazeno v kategoriích: OSTATNÍ, BELETRIE, KUCHAŘKY

Zvěřinová kuchařka - 325 osvědčených i nových receptů

Muhle-Witt Christa

Dostupnost
rozebráno
Vydavatel
Rok vydání
2017
ISBN
9788074331855
EAN
9788074331855
Nejlepší speciality ze zvěřiny Tato velká kniha receptů ze zvěřiny přináší změnu do kuchyně. Předkládá vám osvědčené i úplně nové recepty z celkem 15 druhů užitkové, volně žijící zvěře. Návody, popsané krok za krokem, usnadní práci a zaručí, že se vám každý pokrm povede. Problémy vám nezpůsobí ani pozměněné recepty, různé varianty a kombinace. Velkou pomocí jsou úplně základní vědomosti kuchařské praxe. Osvojíte si zručnost - potřebnou například u svazování pečené - a to pomocí podrobného popisu s ilustracemi. O kvalitě této kuchařky svědčí i to, že v Německu vyšla již po devatenácté. * Nejlepší recepty ze zvěře srnčí, jelení, daňčí, divočáků, muflonů, kamzíků, zajíců, bažantů, koroptví, křepelek, perliček, divokých hus, kachen a další zvěře * Návody na polévky, přílohy, omáčky, ochucená másla * Kuchyňská praxe - zvěřina v rámci výživy, nákup srstnaté a pernaté zvěře, jak poznat čerstvé maso, jak je zamrazit, metody přípravy, porcování a podávání • Základní postupy při přípravě marinád, vývarů, esencí, želé, nádivek, sekané a těst
Zvěřinová kuchařka - 325 osvědčených i nových receptů

Ostatní s tímto titulem kupují:

Do ruky

Do ruky

Grilování

Grilování

  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu