Zařazeno v kategoriích: NAUČNÁ LITERATURA

La cuisine tcheque

Salfellner Harald

Dostupnost
rozebráno
Vydavatel
Počet stran
160
Rok vydání
2022
ISBN
978-3-89919-659-7
EAN
9783899196597
Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná věc. Mezi Krkonošemi a Šumavou svůdně voní vepřová kolena a svíčková, to však zdaleka není všechno. České země jsou totiž truhlou lukulských pokladů skrývající bohatství lahůdek a dobrot, a to přímo v srdci Evropy. Posaďte se tedy ke kuchyňskému stolu českého národa a nechte si naservírovat to nejlepší, co česká kuchyně nabízí. Je libo ještě trochu pražské šunky?
La cuisine tcheque

Ostatní s tímto titulem kupují:

  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu