Zařazeno v kategoriích: BELETRIE, KUCHAŘKY, NAUČNÁ LITERATURA

Provence Škola provensálské kuchyně, Tajemství surovin a receptů jižní Francie

Moineová Marie-Pierre (Autor), Gedda Gui (Autor), Eisenmannová Dagmar (Překladatel),

Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
352
Rok vydání
2021
ISBN
9788027603343
EAN
9788027603343
Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde, je považován za guru provensálského stravování. Zavede nás na rybí trh, do tradičního pekařství, k výrobcům sýrů, dozvíme se od něj, jak místní získávají ze surovin nejlepší chutě a vůně, umožní nám prostě poznat provensálské jídlo z první ruky… Můžeme si vybrat z více než stovky receptů a ochutnat třeba tapenádu neboli kaparovou pastu, cuketové smaženky, jehněčí kýtu s bylinkami nebo jahodový coulis. Jak uvařit dobré a tradiční provensálské jídlo v pohodlí vlastní kuchyně.
Provence Škola provensálské kuchyně, Tajemství surovin a receptů jižní Francie

499 Kč


Ostatní s tímto titulem kupují:

  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu