Zařazeno v kategoriích: UČEBNICE MŠ, ZŠ, SŠ

Zemědělství a potraviny - Encyklopedický předhled

Holec Josef, Poláková Jana,

Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
224
Rok vydání
2019
ISBN
978-80-86726-98-4
EAN
9788086726984
Kniha vznikla ve spolupráci s Českou zemědělskou univerzitou v Praze. Snahou knihy je poukázat na propojenost faktorů prostředí, vlastní zemědělské produkce a vyrobených potravin, ať již jde o jejich množství (včetně výhledů do budoucna), nebo kvalitu. V první část je o seznámení s historií, současným i budoucím významem zemědělství a zasazení produkce do kontextu prostředí. Druhá část je věnována produkčním systémům a třetí potravinám a způsobům zpracování zemědělských produktů. Zajímavé informace v knize naleznou nejen studenti středních škol, jímž je především určena, ale i široká veřejnost, která se v jediné knize získá ucelený přehled.
Zemědělství a potraviny - Encyklopedický předhled

784 Kč


  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu