Zařazeno v kategoriích: BELETRIE, KUCHAŘKY

Kytky k jídlu v receptech i herbáři

Vlková Jana

Dostupnost
rozebráno
Vydavatel
Počet stran
224
Rok vydání
2018
ISBN
978-80-907055-0-0
EAN
9788090705500

První kuchařka vyvolala neobyčejný zájem o téma jedlých květů i plevelů.
Autorka organizuje i terénní semináře a kulinární workshopy. Know-how v oblasti jedlého kvítí a býlí u ní čerpali i špičkoví pražští kuchaři.
Křest druhé knihy – Notesu Květinové kuchařky tak mohl proběhnout v prostoru restaurantu Eska, jehož tým se u Jany Vlkové také učil a prostory čerstvě otevřené restaurace pro křest propůjčil.

Očekávaná druhá kuchařka Kytky k jídlu v receptech i herbáři přináší čtyřicet nových jedlých rostlin a stovku receptů na šedesáti fotografiích. Její členění na čtyři roční období kytkožrouta – brzké jako, pozdní jaro, horké léto a babí léto navazuje na první knihu. Nově je přidáno i období zimy s několika recepty z konzervovaných a sušených květin. Jako hosté se v knize objeví se svými recepty Radek Kašpárek, držitel michelinské hvězdy, Pavel Tvaroh, mistr míchaných drinků, Hana Rawlings královna dortů a Denisa Bartošová kouzelnice v oboru jedlých dárků.

Kytky k jídlu v receptech i herbáři

Ostatní s tímto titulem kupují:

  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu