Zařazeno v kategoriích: BELETRIE, KUCHAŘKY

Domácí sýry, 2. rozšířené vydání. Návody na výrobu a zajímavé recepty – naše i zahraniční

Petra Rubášová

Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
160
Rok vydání
2022
ISBN
978-80-2644-294-3
EAN
9788026442943
Podle této knihy se naučíte vyrábět mnoho druhů domácích sýrů. Nepotřebujete vlastní krávy, kozy ani ovce, nemusíte bydlet na statku. Stačí se jen řídit pokyny zkušené autorky, sehnat si doporučované pomůcky a přísady a pečlivě dodržovat postupy. Vyrobíte si sýry jak s českou tradicí, tak i sýry zahraničního původu, dozvíte se, kam můžete v Evropě vyrazit na statky se sýrovou turistikou, a naleznete zde hodně zajímavých receptů, v nichž uplatníte své sýrové výrobky. Vše je doplněno názornými fotografiemi.
Domácí sýry, 2. rozšířené vydání. Návody na výrobu a zajímavé recepty – naše i zahraniční

299 Kč


Ostatní s tímto titulem kupují:

  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu