Zařazeno v kategoriích: KUCHAŘKY, NAUČNÁ LITERATURA

Divočák – recepty z kančího masa

Axell Mikael,Ernsth Frida

Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
144
Rok vydání
2022
Formát
21 x 16 cm
ISBN
978-80-7541-323-9
EAN
9788075413239
Autoři této kuchařky se společně s fotografem zúčastnili lovu na divočáka v lesích jižního Švédska a byli přitom, když padl výstřel, i při následném vyvrhování a bourání. Bachyně vážící 76 kg byla skolena jednoho časného lednového rána a její maso vystačilo na všech 52 receptů v této knize, včetně několika pamlsků pro psy, kteří byli důležitou součástí lovecké výpravy. Kančí maso je libové s jemnou příchutí zvěřiny, skvěle se hodí k úpravě při nízkých teplotách, na grilování i k výrobě klobás a přípravě pokrmů z mletého masa. Mezi recepty najdete jednoduchá jídla i slavnostnější pokrmy, tradiční recepty od babiček i novější pojetí úpravy masa; všechny recepty jsou označeny stupněm obtížnosti od 1 do 3.
Divočák – recepty z kančího masa

399 Kč


Ostatní s tímto titulem kupují:

  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu