Zařazeno v kategoriích: EKONOMICKÁ LITERATURA, Finance a podnikání

Základy moderního řízení kvality

Blecharz Pavel

Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
122
Místo vydání
Praha
Rok vydání
2011
Formát
B5
ISBN
978-80-86929-75-0
EAN
9788086929750
Člověk byl odedávna fascinován kvalitou. Když se podíváme několik desetiletí nazpátek, na období komunismu nebo přesněji řečeno socialismu, občané komunistické střední a východní Evropy listovali západními katalogy spotřebního zboží i jiných sortimentů výrobků a obdivovali design i funkce praček, ledniček, televizorů a dalších produktů. Tu a tam se někomu poštěstilo si takový výrobek pořídit a sousedé a známí jej při návštěvách obdivovali. Na druhou stranu, je třeba ovšem říci, že v některých směrech byla kvalita v té době i v komunistické části Evropy. Jednalo se výjimečně i o výrobky technického charakteru, ale kvalita byla zřejmá zejména u potravin. Kniha se snaží podat základní představu o kvalitě a managementu kvality z hlediska organizace, která ji vytváří. Zároveň je část textu věnována i kvalitě z pohledu spotřebitele tak, aby byl pohled na kvalitu k dispozici z té druhé strany. Tím by měl čtenář získat ucelenou představu o kvalitě z obou stran úhlu pohledu. Text je využitelný pro výuku na vysokých školách ekonomického i technického zaměření i jako materiál pro pracovníky zainteresovaných resortů.
Základy moderního řízení kvality

219 Kč


Ostatní s tímto titulem kupují:

  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu