Zařazeno v kategoriích: OSTATNÍ

Metody a kriteria pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin

Kolektiv autorů

Dostupnost
skladem
Vydavatel
KEY Publishing
ISBN
978-80-7418-124-5
EAN
9788074181245
Počet stran
127
Místo vydání
Ostrava
Rok vydání
2011
Formát
24 cm
Autenticita potravin, metody detekce falšování, obecné trendy ve falšování potravin a potravních doplňků jsou témata nepochybně aktuální jak pro odborníky, tak pro laickou veřejnost. Jedním z cílů projektu financovaného Národní agenturou pro Zemědělský výzkum bylo kromě vyhledávání aktuálních problémů v oblasti autenticity potravin a potravních doplňků také šířit informace a přispět ke zvyšování odborných kompetencí kontrolní sféry a zejména také zlepšit orientaci spotřebitelů. Poučený a znalý zákazník se nenechá tak snadno oklamat a společně s poctivými výrobci, dovozci a prodejci může napomoci k dalšímu zlepšování autenticity a kvality potravin a potravních doplňků na tuzemském trhu. Řešitelský tým projektu se proto rozhodl připravit soubor příspěvků, které budou alespoň z větší části poutavé a srozumitelné i pro širší okruh čtenářů.
Metody a kriteria pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin

218 Kč


Ostatní s tímto titulem kupují:

Sí, vole!

Sí, vole!

  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu

Vážení zákazníci,

rádi bychom Vás informovali, že stále fungujeme a snažíme se objednávky vyřizovat co nejrychleji. Osobní vyzvednutí je možné - více informací najdete v kontaktech.