Zařazeno v kategoriích: OSTATNÍ

Vše o uzení. Rady, tipy, recepty

Dyk Vladimír

Dostupnost
skladem
Vydavatel
Grada
ISBN
978-80-247-4068-3
EAN
9788024740683
Počet stran
132
Místo vydání
Praha
Rok vydání
2012
Formát
17
Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě udírnu a jaké máte pro to možnosti, proč je výhodné solit a nakládat do vlastních směsí, jak správně vyudit chutné párky, klobásy či různé druhy salámů, v čem se liší nakládání ryb, drůbeže a sýrů od nakládání masa atd. A pak tu na vás čeká spousta úžasných receptů na nejrůznější dobroty, nabízející skutečný kulinářský zážitek.
Vše o uzení. Rady, tipy, recepty

199 Kč


Ostatní s tímto titulem kupují:

Keře

Keře

  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu