Zařazeno v kategoriích: OSTATNÍ

Nakládáme zeleninu

Lorenz-Ladener Claudia

Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
120
Místo vydání
Praha
Rok vydání
2016
Formát
17x24 cm
ISBN
EAN
9788024757858
Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní výrobu určitě hodně povzbudí. Autorka nepopisuje exotické pokrmy, jejím cílem je naopak představit vyzkoušené tradiční i novější jednoduché metody a poznatky biologické konzervace zeleniny. Přitom, jak dosvědčuje velké množství receptů v této knize, nakládat nemusíte jen zelí, jak se řada lidí mylně domnívá, nýbrž téměř všechny druhy zeleniny. Po celý rok budete tak mít k dispozici bohatý, navíc velmi levný a na přípravu snadný zdroj vitaminů, enzymů a dalších cenných látek, navíc v chutné, příjemně aromatické podobě.
Nakládáme zeleninu

349 Kč


Ostatní s tímto titulem kupují:

  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu