Nakládáme zeleninu
Lorenz-Ladener Claudia
Dostupnost
skladem
Vydavatel
Grada
ISBN
EAN
9788024757858
Počet stran
120
Místo vydání
Praha
Rok vydání
2016
Formát
17x24 cm
Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní výrobu určitě hodně povzbudí. Autorka nepopisuje exotické pokrmy, jejím cílem je naopak představit vyzkoušené tradiční i novější jednoduché metody a poznatky biologické konzervace zeleniny. Přitom, jak dosvědčuje velké množství receptů v této knize, nakládat nemusíte jen zelí, jak se řada lidí mylně domnívá, nýbrž téměř všechny druhy zeleniny. Po celý rok budete tak mít k dispozici bohatý, navíc velmi levný a na přípravu snadný zdroj vitaminů, enzymů a dalších cenných látek, navíc v chutné, příjemně aromatické podobě.
Ostatní s tímto titulem kupují:
Prath-Krejčová Ilona
549 Kč
Musil Rudolf a kolektiv
395 Kč
Walterová Eliška a kol.
663 Kč
Hajšman Jan, Makaj Tomáš, Pernegr Václav, Šimek Rudolf
299 Kč
Zatloukal Leoš, Vítek Pavel, Věžník Michal
330 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.