Ovocné kultury
Hlušek Jaroslav a kolektiv
Dostupnost
skladem
Vydavatel
Profi Press
ISBN
978-80-86726-86-1
EAN
9788086726861
Počet stran
240
Rok vydání
2018
Ovoce je důležitou složkou zdravé a vyvážené stravy. Lekářské studie prokázaly, že vysoká spotřeba ovoce je spojena s nižším rizikem chronických chorob. Intenzivní ovocnářská výroba je značně náročná na odbornou úroveň práce. Vychází z rozvíjejících se vědeckých poznatků a zkušeností předních odborníků i praktiků. Táto kniha byla zpracovaná na základě nejnovějších poznatků vědy a výzkumu. Snahou autorského kolektivu bylo srozumitelně poskytnout informace všem, kteří se zabývají pěstováním ovocných kultur a zpracováním ovoce, a rovněž těm, kteří se připravují na krásné povolání sadaře.
Ostatní s tímto titulem kupují:
Ibrahim Robert, Plecháč Petr, Říha Jakub
239 Kč
Viktor Porada; Dušan Šimšík a kol
351 Kč
Zigmond Daniel John, Cottrell Wright Tara
299 Kč
Brennanová Chrisann
349 Kč
Malý Václav, Kabát Jindřich
249 Kč
McNab Chris, Rabiger Joanna
399 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.