Zařazeno v kategoriích: OSTATNÍ

Jak se dělá cidre, calvados, pommeau

Uhrová Helena

Dostupnost
skladem
Vydavatel
Rok vydání
2016
ISBN
9788074331510
EAN
9788074331510
Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát - jablkovici. Jenže pozor - jablkovice není věhlasný calvados, ten skvělý nápoj tmavě jantarové barvy, jemné chuti a vůně jablek! Calvados, to je vznešený příbuzný naší jablkovice. Proč tedy nezkusit trochu experimentovat a povznést náš destilát do ušlechtilého stavu? Krok za krokem vede k tomuto cíli čtenáře zkušená odbornice doc. ing. Helena Uhrová, CSc. Píše o historii, přípravě i použití nápojů, jako jsou cidre, calvados a pommeau. Připojuje zajímavé recepty na jídla a nápoje připravené s použitím calvadosu.
Jak se dělá cidre, calvados, pommeau

269 Kč


Ostatní s tímto titulem kupují:

  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu