Zařazeno v kategoriích: OSTATNÍ, BELETRIE, KUCHAŘKY

Japonská kuchyně. Sedm ingrediencí a tato kniha stačí k tomu, abyste se stali mistry japonské kuchyn

Anderson Tim

Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
224
Rok vydání
2019
ISBN
978-80-7617-448-1
EAN
9788076174481
Sedm ingrediencí a tato kniha stačí k tomu, abyste se stali mistry japonské kuchyně! Přiznejme si to: japonské pokrmy vypadají lákavě a omamují barvami a exotickými vůněmi a chutí. Doma se do nich ale pustí jen málokdo; bojíme se, že je jejich příprava příliš náročná, ingredience nedostupné a nákladné. To je ale chyba. Autor této kuchařky, Tim Anderson, nás přesvědčí, že skvostný japonský pokrm můžete vytvořit ze sedmi surovin, které koupíte v každém supermarketu – jestli chcete zajít dál, přikupte dalších deset. Tim Anderson začíná základními omáčkami a marinádami, které „japonizují“ jakýkoliv pokrm, pak přejde k nejoblíbenějším pokrmům, jako je gyoza, suši, yakitori, ramen a tempura. Recepty jsou srozumitelně popsané a označené podle obtížnosti, takže je snadné podle nich vařit a jídlo se vždy povede.
Japonská kuchyně. Sedm ingrediencí a tato kniha stačí k tomu, abyste se stali mistry japonské kuchyn

499 Kč


Ostatní s tímto titulem kupují:

  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu