Ubrousku, prostři se! aneb 112 jídel, která milujeme (Edice Apetit)

Dostupnost
skladem
Vydavatel
Rok vydání
2015
ISBN
9788087575352
EAN
9788087575352
Česká kuchyně je ta, kterou máme zmáknutou dokonale, kterou milujeme a umíme vařit, a tak po kuchařce Honzo, vstávej, vychází druhý díl věnovaný právě naší klasice. Najdete v něm recepty, které využijete po celý rok a při každé příležitosti. Ukážeme vám, jak uspořádat vepřové hody klidně v malém bytě, naučíme vás jíst a zpracovávat sladkovodní ryby a zvěřinu, prozradíme recepty na oblíbená hospodská jídla, jako je třeba dršťková polévka, pečená vepřová žebra anebo koleno, naučíme vás péct hity z cukráren - poctivě a podle ověřených receptů a přidáme i recepty na takové poklady české kuchyně, jako jsou chodské koláče nebo frgály. Kniha o 160 stranách je rozdělena do 7 kapitol: Sváteční hody (masopust, zabijačka, posvícení, svatomartinské hody) Volání divočiny (recepty na zvěřinu) Pořádný úlovek (jak nejlépe upravit sladkovodní ryby) Ta naše hospoda (hospodská jídla: nakládaný hermelín, utopence, gulášovka, vepřové koleno…) Domácí cukrárna (božské zákusky z české cukrárny - větrník, rakvička, harlekýn…) Tak chutná domov (pečené kuře, kachna s nádivkou, řízky…) Rodinné stříbro (slavné české koláče + kváskový chléb)
Ubrousku, prostři se! aneb 112 jídel, která milujeme (Edice Apetit)

399 Kč


  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu