Zařazeno v kategoriích: OSTATNÍ, BELETRIE, KUCHAŘKY

Kuchařský fortelník aneb abeceda dobrých rad jak v kuchyni neprohrát

Vašák Jaroslav

Dostupnost
rozebráno
Vydavatel
Počet stran
208
Rok vydání
2009
ISBN
9788087156278
EAN
9788087156278
Kuchařské umění se považuje ve škále domácích činností za svrchovaně důležité. Stejnou cestou jako láska, tzn. žaludkem, se ubírá i rodinná pohoda. Jenže dobře a bez zbytečných nezdarů uvařit, aby si všichni pochutnali, to je často oříšek. Jíška se připálí, mléko srazí, knedlíky jsou olověné, maso tuhé, moučník se roztekl. V kuchyni na nás číhá bezpočet nástrah a úskalí, jež nás mohou notně potrápit a zkomplikovat přípravu i toho nejjednoduššího pokrmu. Jak se jim úspěšně vyhnout, jak si osvojit potřebný kuchařský fortel a s jeho pomocí dospět ke kýženému výsledku v podobě chutné a vzhledné krmě, o tom je tato knížka praktických rad. Její autor Jaroslav Vašák je kuchařem profesionálem a gastronomickou profesi ovládá dokonale.
Kuchařský fortelník aneb abeceda dobrých rad jak v kuchyni neprohrát

Ostatní s tímto titulem kupují:

Jídlo

Jídlo

  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu