Zařazeno v kategoriích: BELETRIE, KUCHAŘKY

Nejchutnější drobenkové koláče pro každou příležitost

Jaros Patrik

Dostupnost
rozebráno
Vydavatel
Počet stran
96
Rok vydání
2013
ISBN
978-80-7391-707-4
EAN
9788073917074
Když upečete drobenkový koláč, úspěch je zaručen. Populární německý šéfkuchař a autor mnoha kuchařek Patrik Jaros shromáždil recepty na přípravu nejchutnějších drobenkových koláčů a přidal k nim nové varianty. Vyzkoušet můžete 40 vynikajících koláčů – např. drobenkový koláč s jablky a třešněmi, koláč z tvarohového těsta s mákem a mandlovou drobenkou, letní drobenkový koláč s broskvemi a ricottou, čokoládový koláč s pomerančovou drobenkou, marcipánové tartaletky s hruškami a drobenkou nebo klasický babiččin drobenkový koláč. Postupy pečení jsou rozepsané do detailů a hotové koláče zobrazují velké fotografie. Nechybí informace o surovinách a nástrojích i rady zkušených pekařů.
Nejchutnější drobenkové koláče pro každou příležitost

  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu