Zařazeno v kategoriích: BELETRIE, KUCHAŘKY, NAUČNÁ LITERATURA

Zrnka všehochuti. Jak se jedlo, vařilo a cestovalo kolem roku 2000

Marečková Jaroslava Vilemína

Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
196
Rok vydání
2022
ISBN
978-80-7666-065-6
EAN
9788076660656

Objevujte s Vilemínou nové chutě, které ji zaujaly při cestování po Evropě a okolí, a inspirujte se její českou domácí kuchyní pro všechny příležitosti.

Vyprávění o zajímavých jídlech od Itálie až po Litvu a od Turecka po Francii střídají recepty našich babiček.

Začtěte se do vzpomínání na dobu, kdy pouze velmi málo lidí znalo kuskus, avokádo nebo mascarpone a internet se teprve rodil. V knížce najdete na osmdesát receptů všech chutí.

Kde se ale vzala všehochuť? Naši předkové tak nazvali koření, které vonělo jako pepř, hřebíček, muškátový oříšek a skořice dohromady, něco tehdy zcela nového.

Uhodnete, které koření to je?

Dozvíte se v knize…

Zrnka všehochuti. Jak se jedlo, vařilo a cestovalo kolem roku 2000

377 Kč


Ostatní s tímto titulem kupují:

  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu