Zařazeno v kategoriích: KUCHAŘKY

Japonská kuchyně

Mari Jahnke Beate

Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
62
Rok vydání
2022
Formát
165 x 200 mm
ISBN
978-80-7541-333-8
EAN
9788075413338
Kuchyně Dálného východu je zdravá a nemusejí se jí bát ani začátečníci. Každý recept používá nejvýše deset surovin, které se dnes dají pohodlně sehnat v dobře zásobených obchodech nebo na internetu. Příprava je popsána krok za krokem. Dozvíte se, jak správně vařit rýži, jako používat miso a dashi, jak šetrně připravit maso, rybu nebo tofu. V kuchařce jsou recepty na přílohy, polévky, omáčky, hlavní jídla i dezerty. Už se vám sbíhají sliny na polévku udon, na vepřové se zázvorem, rýžové kuličky s omáčkou teriyaki? Tak honem do kuchyně!
Japonská kuchyně

199 Kč


Ostatní s tímto titulem kupují:

  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu