Zařazeno v kategoriích: NAUČNÁ LITERATURA, DŮM A ZAHRADA

Uchovávání úrody Tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu i déle

Eva Hauserová

Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
82
Rok vydání
2023
Formát
14x21 cm
ISBN
978-80-907955-6-3
EAN
9788090795563
Příručka vás seznámí s tím, jak nejlépe uchovat úrodu ze zahrady i jídlo nasbírané ve volné přírodě s využitím obnovitelných zdrojů energie, a to různými metodami včetně polozapomenutých postupů našich babiček a prababiček. Zkušené autorky a jeden autor vás provedou správným skladováním, osvědčenými metodami jako zavařování a sušení, ale největší pozornost věnujeme různým typům kvašení. Nechybí texty vysvětlující, jak to všechno souvisí s permakulturou (Katka Horáčková), jak porozumět procesům probíhajícím v jídle po mikrobiologické stránce (Eva Hauserová), a konečně v brožurce najdete řadu vynikajících, prověřených a chutných receptů (kolektiv kolem Permakultury CS).
Uchovávání úrody Tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu i déle

230 Kč


Ostatní s tímto titulem kupují:

  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu