Zařazeno v kategoriích: BELETRIE, KUCHAŘKY

Ryby na talíři

Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
64
Rok vydání
2023
ISBN
978-80-7541-345-1
EAN
9788075413451
Rybí maso je zdravé, to je známá věc. A přitom není ryba jako ryba: Existují křehké, aromatické ryby s jemnou chutí jako pstruh, ale také intenzivně chutnající druhy jako losos nebo okoun. Některé mají pevné maso (např. mořčák), jiné se při tepelné úpravě začnou rozpadat na kousky nebo plátky, jako např. treska. Autor této kuchařky přináší nápadité recepty na rybí pokrmy a navíc důležité tipy, jak při nákupu poznat, zda je ryba čerstvá, a také, jak ji vyfiletovat, aby požitek z jídla nekazilo hledání kostí.
Ryby na talíři

199 Kč


  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu