Technologie potravin - Přehled tradičních potravinářských výrob

Kadlec Pavel, Melzoch Karel, Voldřich Michal a kolektiv

Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
588
Místo vydání
Brno
Rok vydání
2012
Formát
B5
ISBN
978-80-7418-145-0
EAN
9788074181450
Kniha Technologie potravin – Přehled tradičních potravinářských výrob vychází jako aktualizovaný a doplněný text knihy Technologie potravin – Co byste měli vědět o výrobě potravin? z roku 2009. Je určena všem, kdo mají zájem získat informace o výrobě potravin a jejich kvalitě a měla by sloužit rovněž jako zdroj základních informací pro odbornou i laickou veřejnost. Tato kniha je souhrnným přehledem tradičních a zároveň i současných potravinářských technologií, rozděleným do 8 kapitol a nově je doplněna rejstříkem odborných pojmů, který umožňuje čtenáři rychlou orientaci v textu a anglickým souhrnem. • Evropská technologická platforma – východiska pro výzkum v oblasti potravinářství • Obecné zásady výroby potravin • Konzervace potravin a technologie masa • Technologie mléka a mlékárenských výrobků • Technologie olejů, tuků, detergentů a kosmetiky • Fermentační technologie • Technologie sacharidů • Výroba pochutin a zpracování suchých plodů
Technologie potravin - Přehled tradičních potravinářských výrob

609 Kč

677 Kč ušetříte 68 Kč


Ostatní s tímto titulem kupují:

  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu