Zařazeno v kategoriích: OSTATNÍ, BELETRIE, KUCHAŘKY, UČEBNICE MŠ, ZŠ, SŠ

Cukrářská výroba I

Bláha L., Conková V., Kadlec F.

Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
178
Rok vydání
2019
Formát
168x244
ISBN
978-80-7333-137-5
EAN
9788073331375
Učebnice určená žákům 1. ročníku oboru vzdělání Cukrář 29-54-H/01 se zabývá základy cukrářské výroby. Podrobně probírá výrobu cukrářských výrobků z pevných tukových těst, z třeného lineckého těsta, z pálené hmoty a z listového těsta. Popisuje výrobu a druhy čajového a pařížského pečiva, přípravu a výrobu náplní a polev pro cukrářské výrobky, jejich vady a příčiny, popř. možnosti a způsoby nápravy. Uvádí druhy výrobků z uvedených těst a hmot, jejich receptury, technologické postupy a vady těst a výrobků. Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.
Cukrářská výroba I

330 Kč


Ostatní s tímto titulem kupují:

  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu