Zařazeno v kategoriích: OSTATNÍ, BELETRIE, KUCHAŘKY, UČEBNICE MŠ, ZŠ, SŠ

Cukrářská výroba II

Bláha L., Conková V., Kadlec F.

Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
200
Rok vydání
2019
Formát
168x244
ISBN
978-80-7333-138-2
EAN
9788073331382
Páté, přepracované vydání Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich vlastnosti a způsob zpracování. Zabývá se vadami výrobků a jejich příčinami, uvádí, jak závadám předcházet, případně jak je odstraňovat. Popisuje výrobu šlehaných hmot, třených hmot, jádrových hmot, smetanových výrobků a náplní, ozdob a speciálních výrobků. U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků. Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.
Cukrářská výroba II

330 Kč


Ostatní s tímto titulem kupují:

  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu