Zařazeno v kategoriích: UČEBNICE MŠ, ZŠ, SŠ

Cukrářská technologie

Půlpánová Alena

Dostupnost
skladem
Vydavatel
Rok vydání
2013
ISBN
978-80-904093-1-6
EAN
9788090409316
Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku, surovinová skladba a výrobní postupy, včetně popisu výrobních vad a popřípadě jejich možná náprava. Takto je zpracována i problematika výroby polotovaru tj. výroba korpusů, náplní, polev nejčastěji používaných v současné výrobní praxi i s ohledem na možnosti různých kombinací. Tímto způsobem je rovněž zpracována problematika výroby výrobků bez použití cukru, pro zákazníky, kteří cukr konzumovat nemohou. Tyto jako i ostatní výrobky jsou nově upraveny podle platné legislativy.
Cukrářská technologie

395 Kč


Ostatní s tímto titulem kupují:

  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu