Zařazeno v kategoriích: OSTATNÍ, BELETRIE, KUCHAŘKY, UČEBNICE MŠ, ZŠ, SŠ

Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty (3. vydání)

Kolektiv autorů

Dostupnost
rozebráno
Vydavatel
Rok vydání
2006
ISBN
9788085970511
EAN
9788085970511
Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi.
Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty (3. vydání)

Ostatní s tímto titulem kupují:

  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu